Napój z soku z kiszonej kapusty i marchwi

0

Posted by admin | Posted in Uncategorized | Posted on 17-09-2018

Napój z soku z kiszonej kapusty i marchwi . 3 szklanki soku z kiszonej kapusty, l szklanka soku z marchwi, 2 łyżki siekanego zielonego kopru, 1 ząbek czosnku, sól, cukier i pieprz do smaku Czosnek obrać, opłukać, utrzeć z solą i dodać do soku z kiszonej kapusty. Wymieszać i zostawić na 30 min. pod przykryciem. Przed podaniem wymieszać z sokiem z marchwi, dodać drobno siekany zielony koper, doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem. Napój z kiszonej kapusty 2 szklanki soku z kiszonej kapusty, 2 szklanki wody, 2 kostki przyprawy do zup, zielony szczypiorek, sól, cukier do smaku W gorącej, gotowanej wodzie rozpuścić kostki maggi i ostudzić. Sok z kiszonej kapusty wymieszać z gotowaną, ostudzoną wodą, doprawić do smaku solą i cukrem. Przed podaniem dodać drobno siekany zielony szczypiorek. [patrz też: ryba w zalewie octowej, , ]

Tags:

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: ryba w zalewie octowej