surówka z czerwonej kapusty kwestia smaku

Dziecko w restauracji? Tak teraz to możliwe!

Od pewnego czasu, właściciele restauracji czy kawiarni wychodzą naprzeciw potrzebom rodzin posiadających dzieci, wprowadzając liczne udogodnienia. Jeszcze nie tak dawno wyjście z dzieckiem do restauracji przyprawiało nas o białą gorączkę, bo przecież żadna pociecha nie usiedzi grzecznie przy stole. Male dzieci bardzo szybko się nudzą, a w dodatku w restauracjach nie było sp...

Więcej »

Jesienny napój warzywny

Jesienny napój warzywny . 50 dkg marchwi, 25 dkg pietruszki, 30 dkg selerów, 2 szklanki kwasu buraczanego, sól, cukier do smaku, zielona pietruszka Marchew, pietruszkę i selery dokładnie umyć, oczyścić, opłukać i odcisnąć (kolejno) sok w maszynce. Sok z warzyw połączyć z kwasem buraczanym, wymieszać i doprawić do smaku solą i cukrem. Dodać drobno siekaną zieloną piet...

Więcej »

Organizujemy wesele. Skąd catering?

Właśnie nadchodzi ten szczególny dla Was dzień. Dzień Waszego ślubu. Ale ślub to nie wszystko. Potem nadchodzi także równie istotna część ceremonii zaślubin a mianowicie wesele razem z zaproszonymi gośćmi. Wiadome jest, że nie podołamy sami z przygotowaniem potraw dla wszystkich. Powinniśmy wynająć firmę cateringową. Jak jednak wyłowić tę właściwą spo...

Więcej »

Zobacz też:

ryba po grecku przepis tradycyjny potrawy z ryb morskich ryba po grecku przepis ewy wachowicz ryba z rodziny dorszowatych ryba w cieście piwnym ryba w zalewie octowej ryba po grecku magdy gessler ryba w cieście naleśnikowym ryba po grecku kcal ryba po japońsku ryba w papilotach ryba z ikrą kołobrzeg ryba z kolcami ryba o zapachu ogórka ryba o spłaszczonym ciele ryba o zielonych ościach ryba z rodziny karpiowatych ryba z parowaru ryba po cygańsku ryba po grecku fit ryba na tarlisku

RYTM I CYKL PRACY RÓWNOMIERNEJ

Tak samo można przyrządzać duże ryby morskie, np. halibuta, kulbina, szczupaka morskiego, doradę, dorsza. 1-1,5 kg ryby, 2 cebule, 2 łyżki masła, 3 jaja, pół pęczka naci pietruszki, szklanka tartej bułki, łyżka cukru, sól, 10 dag rodzynków, pół łyżeczki skórki otartej z cytryny 1-1,5 kg ryby, 2 marchwie, mały seler, skórka z połowy cytryny, 50 dag cielęciny, jajo...

Więcej »
http://www.szkolarodzeniazelazna.com.pl 751#karp dzwonka , #ciasto cytrynowe z herbatnikiem , #kapusta włoska surówki , #tanie jedzenie przepis , #majonez fit , #sałatki do pracy z makaronem , #ciasto z galaretek bez pieczenia , #makaron z serem na patelni , #przepisy na dobry bigos , #przepisy na polędwiczki z indyka ,