Karp lub lin pieczony w smietanie

0

Posted by admin | Posted in Uncategorized | Posted on 03-08-2018

Karp lub lin pieczony w śmietanie. 1,5 kg ryby, łyżka masła, pęczek włoszczyzny sól, pieprz, szklanka rosołu, pół szklanki śmietany Rybę przyrządzić jak wyżej i gdy się dopieka, polać gęstą śmietaną. Pozostawić w piekarniku jeszcze ok. 10 min często polewając rybę spływającym sosem. Wyłożyć na półmisek można posypać posiekanym koprem Dodatki jak wyżej. 1 kg ryby, 3 duże cebule, 2 pietruszki, 4 marchwie, por, sól, cukier, pieprz, 5 dag utartego żółtego sera, łyżka masła, 1,5 szklanki sosu beszamelowego 1-1,5 kg ryby, 2 łyżki masła, 1,5 łyżki mąki, pół szklanki mleka, żółtko, sól, cytryna, 2,5 łyżki utartego żółtego sera, pół pęczka kopru 1 kg ryby, łyżka cukru, sól, łyżka masła, szklanka wywaru z warzyw 1-1,5 kg ryby, 5 cebul, 2 ząbki czosnku, sól, pieprz lub sproszkowana papryka, 2-3 łyżki oliwy [więcej w: argol, benfotiamina, przesycanie aluminium ]

Tags: , ,

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: argol benfotiamina przesycanie aluminium